Opbygning af sikkerhed
– trin for trin

IT-sikkerhed handler blandt andet om at sikre, at medarbejdere har opdateret og beskyttet udstyr, men det handler også om roller og adgangsrettigheder.

ID Connect gør det muligt at styre alle adgangsrettigheder. Der oprettes roller og beskrivelser, som forstås af alle, og en medarbejders adgang baseres på organisationstilknytning, ansættelse eller på brugerne via funktions- eller profil roller.

Med ID Connect’s service får du 2-faktor-login, så brugeren skal validere sit login med ekstra information, eksempelvis via en app. Der er også logning af systemaktivitet, så man kan se, hvem har givet bruger X adgang til system Y – og hvornår det skete.

Med kommunens eget Microsoft Active Directory som fundament for brugere, og deres rettigheder, vil ID Connect give både IT-afdelingen og fagpersonalet det overblik, der er nødvendigt for at bestå sikkerhedstesten i forhold til Identity Governance.       

Læs mere om sikkerhed og compliance.

ID Connect sikrer, at kommuner kan leve op til kravene omkring GDPR. ID Connect’s service giver indsigt i, hvem der har adgang til systemer og data, og hvornår adgang er blevet tildelt eller fjernet. Det er også muligt at se, hvilken leder, der har godkendt medarbejderens adgang til de pågældende informationer.

Mere sikkerhed. Mindre besvær!

Rollebaseret adgangsstyring er den professionelle løsning til alle, der ønsker en sikker og effektiv metode til bruger- og adgangsstyring, som de selv kan administrere og vedligeholde. Med ID Connect kan du både beskytte medarbejdernes digitale identitet og samtidig skabe en sikker forbindelse mellem dine medarbejdere og de digitale tjenester, de bruger i dagligdagen.

Ny case: Samarbejdet med Middelfart Kommune

ID Connects løsning til brugerstyring har været i brug i Middelfart Kommune gennem godt to år. Nu følger vi op og sætter bl.a. fokus på gevinster og erfaringer omkring brugerstyring i Middelfart Kommune.