Sikkerhed

Opbygning af sikkerhed
– trin for trin

IT-sikkerhed handler helt basalt om at sikre, at ens medarbejdere har opdateret udstyr, at der anvendes firewall og tages backup mv., men det handler også om roller og adgangsrettigheder.

ID Connect’s løsning kan påvise og sikre at din passwordpolitik er ’påtvunget’ alle brugere i din organisation via din sikkerhedspolitik i det lokale Active Directory.

Løsningen gør det også muligt at styre alle adgangsrettigheder. Der oprettes roller og beskrivelser, som forstås af alle, og en adgang baseres på organisationstilknytning eller på brugerne via roller eller jobprofiler.

Med løsningen får du også 2-faktor-login, så brugeren skal validere sit login til en service med ekstra information, eksempelvis via en app. Der er også logning af systemaktivitet, som betyder, at du kan se, hvem har givet bruger X adgang til system Y – og hvornår skete det.

Med Active Directory som fundament for dine brugere, deres rettigheder og politikker, de skal overholde, vil ID Connect give det overblik, der er nødvendigt for at bestå sikkerhedstesten i forhold til Identity Governance.       

Læs mere om sikkerhed og compliance.

ID Connect sikrer, at kommuner og virksomheder kan leve op til kravene omkring GDPR. ID Connect’s løsning giver indsigt i, hvem der har adgang til systemer og data, og hvornår adgang er blevet tildelt eller fjernet. Det er også muligt at se, hvilken leder, der har godkendt medarbejderens adgang til de pågældende informationer.

Mere sikkerhed. Mindre besvær!

Rollebaseret adgangsstyring er den professionelle løsning til alle, der ønsker en sikker og effektiv metode til bruger- og adgangsstyring, som de selv kan administrere og vedligeholde. Med ID Connect kan du både beskytte medarbejdernes digitale identitet og samtidig skabe en sikker forbindelse mellem dine medarbejdere og de digitale tjenester, de bruger i dagligdagen.

Ny case: Samarbejdet med Middelfart Kommune

ID Connects løsning til brugerstyring har været i brug i Middelfart Kommune gennem godt to år. Nu følger vi op og sætter bl.a. fokus på gevinster og erfaringer omkring brugerstyring i Middelfart Kommune.